Vartijoita valtionhallinnon toimeksiantoon, Hki [Finland]


 

Haemme vartijoita Helsingissä sijaitseviin asiakaskohteisiin. Tarjolla on monipuolisia turvallisuusalan tehtäviä, joihin haemme jo kokemusta omaavia alan ammattilaisia. Tulet työskentelemään monipuolisessa toimintaympäristössä ja olet tehtävissä näköalapaikalla, tärkeänä osana päivittäistä turvallisuustoimintaa.

Toimeksiannon asiakaskohteiden vartiointi toteutetaan valvomoista käsin sekä näkyvällä valvonnalla. Haemme henkilöitä, joilla on valmius ja halu toimia teknisten järjestelmien kanssa. Osassa asiakaskohteista suoritetaan turvatarkastusta sekä läpivalaisua. Työnantaja järjestää koulutukset tarvittaessa. Työtä tehdään kohteesta riippuen tiimissä tai itsenäisesti ja tiimin sekä esimiesten tuki on aina saatavilla. Vuorot ovat pääsääntöisesti arkipäivävuoroja, mutta sinulla on myös mahdollisuus tehdä myös yö- ja viikonloppuvuoroja.

Vartijana työskentelevät henkilöt ovat oleellinen osa asiakkaan toimintaa. Työssä menestymisessä keskeisessä roolissa ovat asiakaspalvelu, positiivinen asenne ja sitoutuminen työtä kohtaan. Työtehtävissämme keskeisiä taitoja ovat kyky kohdata erilaisia ihmisiä ja tilanteita rauhallisesti sekä valppaasti toimien. Taustatukenasi ovat kannustavat esimiehet sekä mukava työyhteisö.

Mitä odotamme sinulta?

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat asiakaspalvelutaito, positiivinen asenne ja sitoutuminen työhön.

Edellytämme

  • vähintään yhden vuoden työkokemusta turvallisuusalalta
  • voimassa olevaa vartijakorttia
  • nuhteetonta taustaa
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • kykyä toimia englannin kielellä

Tehtävissä suoriutuaksesi saat tehtäväkohtaisen koulutuksen. Tarvittaessa koulutamme sinulle voimankäyttövälinepätevyyksiä (kaasusumutin ja tkp) sekä turvatarkastajan pätevyyden.

Eduksesi katsomme

  • aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelutehtävistä tai esimiestyöstä
  • turvallisuusalan koulutukset
  • voimankäyttökoulutukset
  • muun kielitaidon

Mitä tarjoamme?

Tarjolla olevat tehtävät sijoittuvat vartiointialan palkkataulukkoon tasolle 3, mahdolliset lisät työehtosopimuksen mukaisesti. Valituille henkilöille tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

Meillä saat mahdollisuuden tutustua alaan mukavien ja osaavien työkavereiden kanssa. Annamme monipuolisen perehdytyksen yhtiön toimintaan, työtehtäviisi ja työvälineisiin. Parhaille osaajille voimme tarjota etenemismahdollisuuksia työuralla. Meillä on turvallinen ja terveellinen työympäristö sekä monipuolinen työterveyshuolto.

Avarn Securityn työntekijänä olet tärkeä osa sekä työyhteisömme, että asiakkaidemme turvallisuutta. Alan parhaiden osaajien avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntevia ja laadukkaita turvallisuusratkaisuja. Siksi henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on meille ensisijaisen tärkeää.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.09.2023 mennessä. Aloitamme haastattelut ja teemme ensimmäiset valinnat jo hakuajalla.

Mikä on Avarn Security?

Avarn Security on vastuullinen turvapalveluyritys ja turvallisuusteknologian asiantuntija, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiö tuottaa turvallisuusratkaisuja ja turvallisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille työllistäen yli 16 000 työntekijää. Tehtävämme on auttaa tekemään asiakkaidemme toimintaympäristöstä turvallinen ja sujuva. Suomessa toimimme valtakunnallisesti 14 toimipisteemme kautta ja työllistämme yli 3 500 turvallisuusammattilaista.

Yhteystiedot: Anna-Stiina Vuorisalo [email protected]
Työpaikan osoite: Rajatorpantie 8, 01600 Vantaa
Palkkaus: Vartiointialan työehtosopimuksen mukaan
Työ alkaa: 11.09.2023
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 10.09.2023 20:59
Jätä hakemus: https://avarn.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1557&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty: 23.08.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: b0b383b1-53f0-4ade-b5bf-d653fdb49527

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Avarn Security Oy
Vantaa
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 23.08.2023

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Отправить комментарий

Новые Старые

Sponsored Ads

نموذج الاتصال